You are here

Objetivo Cero Fundación MDC
Fundación MDC

Fundació MDC recolza l'objectiu europeu de reduir al 50% la xifra de morts i ferits greus durant el proper decenni.

Wednesday, December 12, 2018

Cap mort en accident de trànsit és acceptable. Per això fa 20 anys a Suècia es va llançar una iniciativa amb la finalitat de reduir els accidents evitant noves víctimes.
Sota aquesta premissa, Fernando Grande-Marlaska, ministre d'interior, va participar en la Conferència Internacional “De la Visió Zero a l'Objectiu Zero? Lideratge global a la millora de la seguretat vial”, organitzada per Fundació Mapfre i la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible del Congrés dels Diputats, celebrada el dilluns 10 de Desembre a Madrid, en la qual també va estar present la Fundació MDC amb la finalitat de fer balanç dels 20 anys del moviment Visió Zero i compartir les experiències apreses en prevenció i reducció d'accidents de trànsit, així com de trobar noves vies per a la reducció de nous sinistres vials.
L'acte, celebrat al Congrés dels Diputats, va comptar amb la participació d'uns 30 experts provinents de diferents organitzacions nacionals i internacionals, públiques i privades, que van exposar i van tractar sobre el marc actual de les polítiques de seguretat vial europea, sobre la base de l'enfocament de la Visió Zero i el Sistema Segur, amb l'objectiu de reducció del nombre de morts del 50% entre 2020 i 2030.
Així mateix, aquesta important conferència, va compartir coneixements i va propiciar debatre, les decisions a adoptar per poder aconseguir reduir les lesions vials i arribar al més ambiciós Objectiu Zero víctimes mortals l'any 2050.
En la Fundació MDC, ens hem sumat a treballar per a la consecució de el “OBJECTIU ZERO”, participant activament des del nostre àmbit, ens congratulem de l'èxit de la Conferència i felicitem als organitzadors de la Conferència, Fundació Mapfre i Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible del Congrés dels Diputats, i Autoritats i Ponents participants.

Follow us at:

Write us

at the e-mail
info@segurosmdc.com

Call us

by phone at
935 529 402

Speak to us