You are here

Fundació Mutual de Conductors exposa una trentena de vehicles històrics durant la Diada de San Cristòfol

Thursday, July 11, 2019

La fundació privada sense ànims de lucre Mutual de Conductors exposa una trentena de vehicles històrics amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Cristòfol, benefactor dels conductors.

En la concentració hem pogut veure una selecció de models Classe SL de Mercedes, un Rolls Royce (1934) i un Hispano Suiza T48 (1924), entre d’altres.

Com cada any i des de fa més de cent, MDC és present en aquesta tradicional diada. Cada 10 de juliol, després de l’exposició de vehicles històrics a la plaça de Sant Jaume i de l’acte institucional a l’Ajuntament de Barcelona, repetim el pas per la capella de Sant Cristòfol del Regomir per rebre la benedicció i posteriorment continuar amb la caravana pels diferents carrers de la Ciutat Comtal fins al Port Olímpic on els vehicles queden exposats.

A l'acte van acudir Amadeu Recasens, Comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Reyner, Intendent adjunt de la Divisió de Trànsit i Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana de Barcelona i Albert Jarne del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona

Follow us at:

Write us

at the e-mail
info@segurosmdc.com

Call us

by phone at
935 529 402

Speak to us